0586-552 23 info@kdv.se

Bli medlem

Välkommen som medlem i Karlskoga-Degerfors Villaägareförening (KDV)!
KDV är Din lokala förening för dig som är ägare till en villa en bostadsrätt eller ett fritidshus.
Om du äger något av de ovanstående då kan DU bli medlem i KDV.

KDV erbjuder rabatter hos flera företag i olika branscher i Karlskoga-Degerfors.

KDV förmedlar kontakt med teknisk och juridisk expertis samt är ett stöd och en samtalspartner vid kontakter med företag och kommunala myndigheter.

 

Du som köper en villa, bostadsrätt eller fritidshus får GRATIS medlemskap första året.

 

Vill du bli medlem direkt?
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi skickar inom några dagar ut ditt medlemskort och rabatthäfte.

 

 

 

Bli medlem

13 + 8 =

KDVs hantering av personuppgifter

Den 25 maj 2018 trädde en EU-gemensam förordning för hantering av personuppgifter i kraft, som heter GDPR (General Data Protection Regulation) och som på svenska kallas Dataskyddsförordningen. Den ersätter PUL, den svenska personuppgiftslagen som trädde i kraft 1998 och som reglerar hantering av personuppgifter.
KDV behandlar endast nödvändiga personuppgifter som fastighet, fastighetsägare, adresser, e-postadresser och telefonnummer. Dessa personuppgifter sparar vi och behandlar för att kunna informera våra medlemmar, bjuda in till möten och på andra sätt kommunicera med föreningens medlemmar.
KDV hanterar (lagrar och använder för kommunikation och årlig debitering) endast medlemmars personuppgifter för föreningens arbete och lämnar inte personuppgifter vidare. Vår personuppgiftshantering baseras på det avtal som finns med medlemmarna, där medlemskapet kan ses som ett avtal.
KDV tillämpar enligt GDPR uppgiftsminimering, dvs. vi tar endast in den information som är nödvändig för den kommunikation som är nödvändig med föreningens medlemmar. Den information som föreningen behöver från medlemmarna beskrivs ovan och inga andra uppgifter registreras.
Vår ambition är att alltid ha så korrekta och uppdaterade uppgifter som möjligt och styrelsen för villaägareföreningen vill vänligen uppmana alla medlemmar att meddela oss om ni har ändrat någon uppgift, till exempel om ni flyttat eller bytt e-postadress.